Naambordje

Pin It

Naambordje

Bent u op zoek naar een luxe naambordje? Dat hebt u nu gevonden op onze website.

In onze online naambordwinkel hebben we ruime keuze uit RVS naambordjes en huisnummers.

RVS vlak naambordje
Vlak naambordje RVS

Meer voorbeeld foto’s vindt u HIER

U bepaalt hoe uw naambordje eruit komt te zien.

Als u een aanvraag indient bij naambordwinkel.nl dan kunt u aangeven aan welke eisen uw persoonlijke naambordje dient te voldoen.

Vervolgens gaan wij met die informatie aan de slag. U ontvangt via email een eerste bestand (pdf) met meestal drie layouts, waarvan wij denken dat het uw eisen het best benaderd. Als u de email met de layouts van het naambordje goed heeft bekeken, kunt u een reply geven op die email. U kunt aangeven dat u één van de layouts goed vindt en een bestelling wilt plaatsen. Ook kunt u aangeven wat u gewijzigd wilt zien in een layout. Wij voeren de verandering door en sturen u vrijblijvend opnieuw een bestand toe. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u afziet van enige bestelling. Dat is geen probleem. Wij bedanken u altijd voor uw interesse. Mogelijk kunnen we u in de toekomst weer van dienst zijn.

Het gehele voortraject is altijd geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast, ook al hebt u al vele voorbeelden van ons ontvangen.

Het gaat er tenslotte om dat u het naambordje krijgt dat tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Immers, u ziet het naambordje dagelijks bij uw voordeur hangen en niks is zo erg als dagelijks iets te moeten zien waarover u niet geheel tevreden bent.

 

Layout van uw naambordje.

Zoals gezegd bepaalt u uiteindelijk zelf hoe uw naambordje eruit komt te zien. Wij zien onszelf als het gereedschap om uw ontwerp vorm te geven. Omdat wij veel ervaring hebben in het ontwerpen van rvs naambordjes, kunnen wij u direct al enkele layouts sturen die dicht in de buurt komen van uw wensen ten aanzien van de layout.

U kunt zoveel wijzigingen vragen als u wilt. De layout van uw naambordje moet bij u een goed gevoel geven. Pas dan kunt u met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Onze service is eindeloos, zeggen wij altijd en dat willen we graag waarmaken.

 

U kunt op drie manieren bestellen maar een bestelling wordt pas definitief na goedkeuring van een layout. Het gehele ontwerptraject is altijd geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en er staat u niks in de weg om een aanvraag/bestelling in te dienen.

De drie mogelijkheden om te bestellen of aan te vragen zijn:

1. Via het bestelsysteem op deze website (winkelwagen)

2. Via de aanvraag/bestel formulieren

3. Via email.

 

Voor alle drie de mogelijkheden geldt altijd: u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, meestal met een bestand in bijlage waarin vaak drie verschillende layouts getekend staan. Hebben we eerst nog wat meer informatie nodig om een layout te kunnen tekenen, dan zullen we hierom vragen (via email).

Uw contactgegevens zullen nimmer worden gebruikt voor reklame doeleinden en zeker niet doorgespeeld worden aan derden.

Voor vragen kunt u het best een email sturen naar info@naambordwinkel.nl

(naambordwinkel is een zusterwebsite van huisnummergigant)

Geef een reactie