Naambord winkel online naambordshop

Pin It

Welkom op de website van naambord winkel . nl

Wij ontwerpen en vervaardigen huisnummers en naamborden in rvs (roestvaststaal).

Op onze website vindt u diverse modellen naamborden (<< klik op het woord) en huisnummers (<< klik op het woord).

naambord winkel

Naambord winkel: Onze naamplaten, naamborden en huisnummers worden gemaakt van geborsteld RVS (roest vast staal). De huisnummerborden worden gemaakt van geborsteld rvs 1,5mm dik. De losse cijfers en losse letters worden gemaakt van geborsteld rvs 3mm dik. Ook de vlakke naamplaten worden gemaakt uit geborsteld rvs 3mm dik. Natuurlijk zijn ander materialen ook mogelijk. Geborsteld wordt ook wel eens geslepen genoemd.

Op naambordwinkel.nl vindt u naamborden en huisnummerborden met een “standaard” hoogte van 15cm. De breedte wordt meestal aangepast aan de hoeveelheid tekst en/of huisnummer. Standaard staat met opzet tussen aanhalingstekens omdat onze naamborden en huisnummers nooit standaard zijn. Alle producten worden immers geheel aan uw wensen aangepast.

U kunt op drie manieren bestellen of een aanvraag indienen, maar een bestelling wordt pas definitief na goedkeuring van een lay-out. Het gehele ontwerptraject is altijd geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en er staat u niks in de weg om een aanvraag/bestelling in te dienen. Wilt u uiteindelijk geen bestelling plaatsen? Geen probleem. Wij bedanken u dan voor de getoonde interesse en mogelijk kunnen we u in de toekomst van dienst zijn.

De drie mogelijkheden om te bestellen of aan te vragen zijn:

1. Via het bestelsysteem op deze website (winkelwagen)

2. Via de aanvraag/bestel formulieren die op meerdere pagina’s te zien zijn

3. Via email.

 

Voor alle drie de mogelijkheden geldt altijd: u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, meestal met een bestand in bijlage waarin vaak drie verschillende lay-outs getekend staan. Hebben we eerst nog wat meer informatie nodig om een lay-out te kunnen tekenen, dan zullen we hierom vragen (via email).

Uw contactgegevens zullen nimmer worden gebruikt voor reclame doeleinden en zeker niet doorgespeeld worden aan derden.

Voor vragen kunt u het best een email sturen naar info@naambordwinkel.nl

(naambordwinkel is een zusterwebsite van huisnummergigant)

Geef een reactie